Brønnum: En cocktailbar der kan lidt af det hele

Brønnum: En cocktailbar der kan lidt af det hele

11-04-2017

af Anna Krebs Bille
På Kongens Nytorv, klods op ad Det Kongelige Teater ligger den nye cocktailbar Brønnum. Cocktailbaren har kun haft åbent i et halvt år, men bygningen har været vært for middage og drinks til det danske folk langt tilbage i historien.

Det gamle Brønnum Hus åbnede for første gang i 1871 som Brønnums Cafe, der var ejet af Valdemar Brønnum. Familien Brønnum drev Cafeen i godt 125 år og igennem tidens løb har det været stamsted for en række af tidens skuespillere, musikere og forfattere.

Nu er Brønnum blevet til en kvalitets cocktailbar, der med respekt for bygningens store historie har givet stedet nyt liv.
Ejerne bag den nye cocktailbar er Nikolaj Brønsted og parret Rasmus og Adeline Shepherd-Lomborg, der også står bag de anerkendte barer Ruby og Lidkoeb.


"Når man træder ind på Brønnum, bliver man modtaget i hjertet af festen. Her er stemningen lige så høj som musikken og bartenderne står klar til at byde dig velkommen og serverer den første drink."


Brønnum: En cocktailbar der kan lidt af det hele

Når man træder ind på Brønnum, bliver man modtaget i hjertet af festen. Her er stemningen lige så høj som musikken og bartenderne står klar til at byde dig velkommen og serverer den første drink. Bevæger du dig videre ind i barens andre rum, bliver både lys og musik mere dæmpet og stemningen giver en mulighed for at hyggesnakke og nyde sin drink i en mere rolig og afdæmpet atmosfære. Til baren hører også en frodig gårdhave, hvor man kan nyde de varme sommeraftener i godt selskab evt. med en af barens gode cigarer.

Udover de mange rum har Brønnum også et privat lokale med plads til 20, som kan lejes til konferencer, middage, fester eller andet. Brønnum har allerede lagt hus til modeshows, samt lancieringer af nye produkter indenfor parfume og make up.

Med respekt for kvalitet og historien
Brønnum er indrettet i klassisk og elegant 1930’erne stil med store tunge gulvlange gardiner og flotte klassiske lædermøbler, der passer til lokalernes ånd. I barens midterste og runde rum er sofaerne hævet, så man har udsigt ud over lokalet og sidder i øjenhøjde med de gæster, der passerer igennem rummet.


“Vores gæster skal være en smule gladere når de går, end de er når de kommer.”
— Nikolaj Brønsted.


“Vores gæster skal være en smule gladere når de går, end de er når de kommer.” — Nikolaj Brønsted.

På Brønnum er det den gode service og gæstens oplevelse der er i centrum og bartenderne gør en dyd ud af, at du får den helt rigtige cocktail og de er ikke blege for at skifte den ud, hvis de ikke rammer plet første gang.
I samarbejde med stedets kok Rasmus Juul Kliim, der også laver hjemmelavede snacks, udvikler de løbende nye garnishes og andre cocktail ingredienser og til nogle cocktails kommer der endda også en lille snack, der komplimenterer drikken.

Men er man ikke til cocktails er Brønnum stadig et besøg værd, fordi de byder også på god Champagne,  vin, øl, en god whiskey og meget andet.

“There comes a time in every woman’s life when the only thing that helps is a glass of champagne” ― Bette Davis.

Copyright © 2019 MenuPay ApS. All Rights Reserved. Medlems- og handelsbetingelser.
Privacy policy. / Cookie.