Sommer i København

Sommer i København

30-06-2015

Af Helena Møller
Sommeren står for skud, og det er blevet tid til at nyde det danske vejr i de københavnske gader og stræder. Men hvad skal man lave, og hvor skal man spise, når man befinder sig i København? MenuCard har samlet en lille guide af oplagte besøgssteder og restauranter til dig.

Nyhavn
Hvad enten du er turist eller bosat i København, så kan du ikke komme uden om Nyhavn om sommeren. Nyhavn byder på godt humør, smukke omgivelser i form af hav, skibe og gamle bygninger – og ikke mindst masser af mad. Som medlem af MenuCard, kan du nyde Nyhavns goder og et frokost- eller aftenmåltid med rabat på restauranterne Galionen, Nyhavnskroen og Restaurant Heering, der alle tre byder på retter inspireret af det traditionelle, danske køkken til overkommelige priser.

Tivoli
Tivoli er Københavns ældste og eneste forlystelsespark, er kendt verden over, og er placeret tæt på både Hovedbanegården og Strøget. Her kan du opleve fredagsrock med kendte kunstnere, grine dig igennem en tur i den gamle rutsjebane sammen med ungerne, eller kysse din udkårne under Tivolis romantiske lys, og så kan du som medlem af MenuCard spise dig mæt i lækker mad på Brødrene Prices restaurant i Tivoli.

Kongens Have
Kongens Have er en af Københavns mest benyttede parker, hvor du kan gå dig en tur, beundre et stykke dansk historie i form af Rosenborg Slot, eller vælge at slappe af i solen med en god frokost på et tæppe sammen med familien. Her anbefaler MenuCard en sandwich fra Olli’s sandwichbar, eller en omgang sushi fra Sachi Sushi, der begge ligger tæt på Kongens Have.

Det Kongelige Teater og Kongens Nytorv
Det Kongelige Teater ligger på Kongens Nytorv, og her kan du se ballet-, opera- og teateropvisninger. Men Det Kongelige Teater er ikke det eneste, du finder på Kongens Nytorv. På Kongens Nytorv finder du nemlig også Magasin, hvor du kan shoppe dig træt i alt fra delikatesser til make-up og nyt sportstøj. Begynder din mave at rumle under shoppingen, eller skal du finde et sted at spise inden teaterturen, kan du som medlem af MenuCard få rabat hos den populære Ravage, der selv er placeret på Kongens Nytorv, hvor du kan få franskinspirerede retter og et godt glas rosé.

Copyright © 2019 MenuPay ApS. All Rights Reserved. Medlems- og handelsbetingelser.
Privacy policy. / Cookie.