Velkommen til MENUPAY

Danmarks førende restaurant app til virksomheder og deres medarbejdere. Få helt op til 30% rabat på mere end 500 restauranter, caféer, brasserier og barer i Danmark og Sverige. Tjek om du allerede har adgang herunder eller start en prøveperiode.

frontpage-banner-900x280-compressed

Fantastiske spiseoplevelser med gode besparelser for virksomheder og deres medarbejdere.

Med MENUPAY kan du og dine kollegaer få op til 30% rabat og særligt gode tilbud på mere end 500 restauranter og caféer. MENUPAY er 100% gratis at bruge og byder på alt fra den første inspiration til bordreservation og nem mobilbetaling i både forretnings- og privat regi.

Mere end 700 danske virksomheder nyder i dag godt af deres eksklusive adgang til alt fra Michelin-hædrede restauranter og de lækreste caféer til uformelle brasserier, fremragende bagerier, lækre cocktailbarer og den bedste takeaway.

Én app – et hav af muligheder

Har din virksomhed allerede en aftale med MENUPAY, skal du blot downloade MENUPAY-appen til din telefon, tilmelde dig og nyde godt af dine mange nye fordele!

  • Stort udvalg af alt fra Michelin-restauranter til fast food kæder med op til 30% rabat

  • Nem og hurtig betaling med betalingskort eller integreret MobilePay

  • Kvitteringer og besparelser samlet ét sted

  • Gavekort gældende til samtlige +500 spisesteder

  • Særlige tilbud på specifikke middage og arrangementer til fordelagtig pris

  • Masser af inspiration til dit næste restaurantbesøg

    … og meget mere!

Tjek om du allerede har adgang til MENUPAY

Indtast din firmamail nedenfor og find ud af, om vi allerede har en aftale med din arbejdsplads. Er dette tilfældet, modtager du herefter en e-mail med en tilmeldingskode. Hvis din arbejdsplads ikke allerede er tilmeldt, kan det ske hurtigt lige her: Tilmeld virksomhed.

Det er let at komme i gang med MENUPAY. Download MENUPAY-appen på din telefon, indtast din tilmeldingskode og opret dig med dine personlige oplysninger - så er du klar til rabatter og nem betaling på alle vores tilknyttede spisesteder.

Download MENUPAY

Tilmeld din restaurant

HVAD ER MENUPAY?
MENUPAY er en mobil betalingsapp med et indbygget loyalitetsprogram, der giver 700 danske virksomheder adgang til attraktive rabataftaler på alt fra restauranter, caféer, brasserier, barer og meget mere.

HVAD KAN MENUPAY GØRE FOR DIT SPISESTED?
Vi kan hjælpe dit spisested med at opbygge stærke og vedvarende kunderelationer, der skaber stor værdi. Dette formår vi, ved at kende vores kunders ønsker og behov. Vi skræddersyer unikke markedsføringstiltag for dit spisested, overfor relevante kundesegmenter og virksomheder, der bruger MENUPAY både i erhvervs- og privatregi.

Loyale kunder giver større livstidsværdi for dit spisested af den simple årsag, at de vender tilbage igen og igen. Loyale kunder er en effektiv markedsføringskanal – når vi sammen, formår at levere den bedste kvalitet.

MENUPAY har skabt et førsteklasses loyalitetsprogram, som er udviklet og tilpasset dit spisested og som sikrer dig en stærkere position og øget konkurrencekraft i markedet.

HVORFOR BLIVE EN DEL AF MENUPAY?
• Gratis at være en del af MENUPAY
• Vi har direkte adgang til et købestærkt segment, der består af 400.000+ potentielle gæster
• Højere gennemsnitkøb pr. gæst
• 500+ spisesteder er allerede en del af MENUPAY
• Automatisk afregning hver uge – ALTID til tiden
• Følg omsætningen, betalinger og kvitteringer via adgang til din egen ”MyRestaurant-app"
• Virksomhedsaftaler samlet ét sted, så der ikke er behov for at indgå separate aftaler med virksomheder
• Effektiv og gratis markedsføringspakke

For at blive en del af MENUPAY, udfyld nedenstående kontaktformular. Vi vil efterfølgende kontakte dig, for at aftale et uforpligtende introduktionsmøde.

Prøv MENUPAY i 30 dage

Du har nu mulighed for, at prøve MENUPAY i 30 dage, uden at være tilmeldt via en virksomhedsaftale. Prøveperioden er naturligvis ganske gratis, uden forpligtelser og giver straks adgang til alle de gode rabatter samt fantastiske tilbud på vores mere end 500 spisesteder i hele Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, inspiration, eksklusive rabatter og konkurrencer via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.