Sankt Peders Café - 4 stjerner

Sankt Peders Café - 4 stjerner

12-12-2014

Sankt Peders Café - Sankt Peders Stræde 29, 1453 København K

Alle elsker en god sandwich. Men det er ikke altid lige let at finde de gode spots hvor du får god mad til en fair pris. Jeg var forbi Sankt Peders Café en dag til frokost med mine studiekammerater, da vi var i området omkring Sankt Peders Stræde, hvor caféen har sit navn fra.
Det er en meget lille café og den ligger umiddelbart lidt skjult i den lille gade, da indgangspartiet kun består af en lille dør samt et vindue. Når man kommer ind i sandwichbaren virker stedet dog lidt større, da der er højt til loftet og lys indretning. Stedet er indrettet feminint med blomster på væggene, en stor lysekrone over disken, romantiske puder i sofaen, billeder og spejle på væggen samt stearinlys på bordene. Der er ca. plads til 10-15 siddende mennesker derinde, men så ville man også sidde lidt tæt.


Alle elsker en god sandwich. Men det er ikke altid lige let at finde de gode spots hvor du får god mad til en fair pris


Sankt Peders Café - 4 stjerner

Caféen har et lille men godt udvalg af sandwiches/bagels med forskelligt fyld, salater, nachos, brunch og kager samt drikkevarer. Prisen ligger lige omkring 50 kr. for en bagel eller en salat og 90 kr. for brunch hvilket også er meget billigt (jeg ved dog ikke hvad brunchen bestod af). Caféen har dog valgt også at lave særlige tilbud, hvilket vi benyttede os af da vi var forbi. Disse tilbud kan man dog ikke bruge sit MenuCard på, i og med at det i forvejen er meget billigere.
Frokosttilbuddet lød på en sandwich/bagel samt en kop kaffe for 56 kr. eller med sodavand for 52 kr. Man kunne selv vælge hvilket slags brød man ville have – groft eller lyst.
Jeg valgte en fuldkornsbagel med kylling/bacon og karrydressing samt en cafe latte. Vi fik serveret vores bagels i små kurve, og de fremstod meget friske og lækre. Indholdet bestod, ud over kylling/bacon, af salat, agurk og en skive ost (cheddarost tror jeg). Smagen var rigtig god og selve bagelen var godt lavet, i og med at fyldet ikke faldt ud når man spiste den, men blev i bollen. Derudover var den heller ikke overfyldt med karrydressing, så man kunne spise den uden at blive svinet helt til. Derfor ville det også være et godt sted at købe take-away sandwiches, hvis man skal have noget mad til vejen.
Cafe latten var også lavet rigtigt godt, god smag og dejligt skum. Alt i alt var det en rigtigt fin oplevelse at spise frokost på Sankt Peders Café, da stemningen var nede på jorden, betjeningen god og hurtigt og maden smagte rigtigt godt.
Jeg vil helt sikkert tage forbi caféen en anden gang hvis jeg er i nærheden og mangler lidt god, hurtig mad uden at det skal tage for lang tid.
Alt i alt får Sankt Peders Café 4 ud af 5 stjerner da de lavede dejlige bagels og fin kaffe til en fair pris.

Læs mere om Sankt Peders Café her

Copyright © 2019 MenuPay ApS. All Rights Reserved. Medlems- og handelsbetingelser.
Privacy policy. / Cookie.